top of page

Mikropigmentacija lasišča za daljše lase - povečanje gostote in polnosti


Ko nas zanima povečanje gostote in ustvarjanje polnejšega videza daljših las, mikropigmentacija lasišča (SMP) ponuja učinkovito rešitev. Nekateri klienti so morda zadržani glede britja glave, bodisi zaradi osebnih želja, poklicnih omejitev ali pričakovanj družinskih članov - vendar SMP še vedno zagotavlja učinkovite rezultate vsem, ki si želijo ohraniti videz daljših las.


SMP je vsestranska rešitev za zgostitev las


Čeprav se veliko klientov odloči za kratko prirezan videz, ki je z SMP enostavno dosegljiv, nekateri raje obdržijo daljše lase. Ta je priljubljena izbira tudi med ženskami in precejšnjim številom moških, ki izpolnjujejo potrebne pogoje za uspešen rezultat.


Določanje ustreznosti za SMP z daljšimi lasmi


Da bi po SMP ohranili daljšo dolžino las, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji za doseganje prepričljivega vtisa gostote.


Klienti morajo imeti naslednje:

- razmeroma nedotaknjeno frontalno lasno linijo

- pripravljenost ohraniti trenutni položaj lasne linije

- vsaj 50% pokritje na področju krone


Klienti, ki so izpolnjevali te zahteve, so lahko uspešno ohranili daljše lase in hkrati izkoristili prednosti SMP.


SMP rešitve za redke in tanke lase


Dostikrat SMP uporabimo za prikrivanje redčenja las okoli frontalne lasne linije. To je pogosta težava, zlasti pri tistih, ki nosijo tesne frizure, ki povzročajo alopecijo zaradi vleka. Z SMP bomo ohranili trenutni položaj lasne linije in obenem povečali njeno gostoto in polnost.


Redčenje na področju krone


Klienti, ki opazijo redčenje las na področju krone, lahko z SMP dosežejo opazno izboljšanje. Dokler je še vedno prisotna zadostna količina las, se lahko SMP uporabi za zmanjšanje kontrasta med lasmi in lasiščem. To ustvari videz gostejših in polnejših las.


167 views

Recent Posts

See All
bottom of page