top of page

ZAKAJ SMP?

  • Je neinvazivna rešitev, ki ne zahteva kirurških posegov in časa za okrevanje. Odlična izbira namesto transplantacije las.

  • Mikropigmentacija lasišča (SMP) je rešitev z nizkim vzdrževanjem. Zahteva minimalno nego, samo obrijte ali skrajšajte lasišče vsake 3-4 dni in ste na pravi poti.

  • Je dolgotrajna rešitev pri izpadanju las. Obstojnost SMP je med 4-6 let, preden je morda potreben touch-up.

  • SMP je edina 100% učinkovita rešitev pri izpadanju las, saj bo vsakdo, ki opravi tretma, pridobil novo lasno linijo.

SMP

Mikropigmentacija lasišča (SMP) je najhitreje rastoča rešitev pri izpadanju las tako pri moških kot ženskah po vsem svetu. Moderne tehnike SMP ne zahtevajo donorskih las, zdravil, losjonov ali šamponov ter pokrival. Poleg tega je edina rešitev, ki je 100% zagotovljena, da deluje. Postopek ne zahteva invazivnega kirurškega posega, ne pušča brazgotin in ne zahteva okrevalnega časa.

IMG_3791-blur.jpg

SMP JE NAJBOLJŠA REŠITEV PRI IZPADANJU LAS

Naša tehnika mikropigmentacije lasišča je izpopolnjena s strani naših odličnih izvajalcev SMP. Majhni nanosi pigmenta se namreč vnesejo v zgornje plasti dermisa in tako replicirajo videz obritega lasnega folikla. Na tisoče drobnih nanosov zatem ustvari videz obritega lasišča. Namesto plešavosti ali izpadanja las, sedaj vaš novi stil pokaže, da imate izbran videz obritih las. Z SMP dosežemo odlične rezultate, ki bodo vaš videz pomladili in obnovili vašo samozavest.

SMP JE NEINVAZIVNA REŠITEV

Po letih slabih in nezadostnih presaditvah las, neuspešnih zdravilih, "čudežnih" losjonih in lasnih sistemih, je SMP varna in neinvazivna rešitev. Ponuja zadovoljstvo tistim, ki ne želijo sprejeti izgube las in iščejo dobro rešitev. Ne bo več čakanja, da dvomljivi izdelki začnejo delovati. Če želite zagotovljen videz naravnih las, je SMP prava izbira.

Videz naravnih las je svoboda in svoboda je vaša izbira!

SMP31.jpg
IMG_3828_edited_edited_edited.jpg

SMP PREKRIVA BRAZGOTINE

Prekril bo tako brazgotine od presaditve las, kot tudi brazgotine nastale zaradi bolezni ali po operaciji.

 

Prekrivanje z SMP se brezhibno zlije z lasmi in lasiščem okoli brazgotine.

IZGLED GOSTOTE IN POLNOSTI

SMP ni primeren le za zelo kratke lase - npr. strojna frizura. Tudi, če so vaši lasje redki, se ga lahko uporabi, da se ustvari videz obnovljene lasne linije in gostejšega ter polnejšega lasišča. Enako je zelo uspešen tudi za zgostive lasišča po transplantaciji las.

IMG_0558_edited.jpg

ENOSTAVNO VZDRŽAVNJE VIDEZA

Imate veliko dela z uporabo krem, losjonov in najnovejših šamponov za rast las?

 

Po vaši zadnji seansi SMP boste navdušeni nad rezultati. Prvih 30 dni bo potrebna le minimalna nega - brez vpliva na vaš življenjski stil. Rezultati SMP pa bodo obstojni kar nekaj let, preden boste potrebovali touch-up postopek.

 

Kot vidite, je vzdrževanje izgleda po SMP postopku minimalno.

NARAVNI VIDEZ

Verjetno ste že kdaj opazili, da nekdo nosi lasuljo? Tudi nekateri drugi postopki proti izpadanju las ne omogočijo povsem naravnega videza.

 

SMP je postopek, ki ustvari povsem naraven videz. Kratka strojna frizura, ki jo ustvarimo z SMP da videz, kot da ste si pravkar pobrili lase. Rezultat je videz 3D lasnih mešičkov, kjer upoštevamo dejavnike, kot so: barva las, smer rasti las, oblika vašega obraza in tekstura. Vse za brezhiben in naraven izgled.

 

Pozornost je namenjena tako kratkim, kot tudi daljšim lasem - celotnemu postopku, vključno z linijo las.

IMG_0022_edited.jpg

TAKOJŠEN REZULTAT

Obnovitev ponovne rasti las je zaenkrat v medicini še nerešen problem. Ker se SMP ne osredotoča na rast las in obnovitev so učinki jasni, takojšni in predvidljivi. Rezultat je tak, kot je dogovorjen z izvajalcem SMP.

Rdečica po posegu izveni v nekaj urah.

JE VAREN POSTOPEK, BREZ KIRURŠKEGA POSEGA

Izvedba SMP postopka je varna in neboleča. Zelo pomembna je izbira pigmenta, ki ustreza vsem EU standardom za to področje. Pri SMP postopku zato uporabljamo le specifične in varne SMP pigmente.

bottom of page