top of page

MIKROPIGMENTACIJA LASIŠČA (SMP)

Mikropigmentacija lasišča (SMP) je najhitreje rastoča rešitev pri izpadanju las tako pri moških kot ženskah po vsem svetu. Moderne tehnike SMP ne zahtevajo donorskih las, zdravil, losjonov ali šamponov ter pokrival. Poleg tega je edina rešitev, ki je 100% zagotovljena, da deluje. Postopek ne zahteva invazivnega kirurškega posega, ne pušča brazgotin in ne zahteva okrevalnega časa.

hairline-closeup.jpg
babor-men-290224.png

SMP JE NAJBOLJŠA REŠITEV PRI IZPADANJU LAS

Naša tehnika mikropigmentacije lasišča je izpopolnjena s strani naših odličnih izvajalcev SMP. Majhni nanosi pigmenta se namreč vnesejo v zgornje plasti dermisa in tako replicirajo videz obritega lasnega folikla. Na tisoče drobnih nanosov zatem ustvari videz obritega lasišča. Namesto plešavosti ali izpadanja las, sedaj vaš novi stil pokaže, da imate izbran videz obritih las. Z SMP dosežemo odlične rezultate, ki bodo vaš videz pomladili in obnovili vašo samozavest.

SMP JE NEINVAZIVNA REŠITEV

Po letih slabih in nezadostnih presaditvah las, neuspešnih zdravilih, "čudežnih" losjonih in lasnih sistemih, je SMP varna in neinvazivna rešitev. Ponuja zadovoljstvo tistim, ki ne želijo sprejeti izgube las in iščejo dobro rešitev. Ne bo več čakanja, da dvomljivi izdelki začnejo delovati. Če želite zagotovljen videz naravnih las, je SMP prava izbira.

Videz naravnih las je svoboda in svoboda je vaša izbira!

SMP31.jpg
bottom of page