top of page

O NAS

IMG_2700.HEIC
IMG_3791-blur.jpg

Simona Škraba ima več kot 30 let izkušenj pri nudenju najbolj kvalitetnih tretmajev v Sloveniji. Pridobljene izkušnje imajo podlago v strokovni specializaciji. Na VISTu je pridobila diplomo s smeri kozmetika. Znanje nadgrajuje tudi na magistrskem študiju in z številnimi izobraževanji doma in v tujini. Do sedaj ima pridobljenih vrsto področnih priznanj, plaket in certifikatov, npr. mednarodna CIDESCO diploma.

Njena nenehna vztrajnost pri nadgrajevanju znanj in sledenje trendom ponuja naslednje dovršene tretmaje:

 • obrazni tretmaji (30 let) - odlične rešitve v sodelovanju s priznanimi strokovanjki (dr. Oksana Levak).

 • medicinska pedikura (30 let) - izpolnjevanje in sodelovanje s priznanim nemškim podologom Greppmayr-jem.

 • mikropigmentacija (permanentni makeup - PMU) - 25 let. Učenje pri vodilnih svetovnih strokovanjih, kot so Ennio Orsini in Nataliya Yeremenko.

 • mikropigmentacija lasišča (scalp micropigmentation - SMP) - 10 let. Izobraževanje v Amsterdamu, kjer je opravila masterclass iz mikropigmentacije lasišča in nadaljevala z izobraževanjem v Brandwood Clinic pod vodstom Paul Clark-a in Simon Lane-a.

 • manikira, epilacija, depilacija - 30 let.

IMG_4721.HEIC
IMG_3530.jpeg
 • pokličite in si rezervirajte termin v času od ponedeljka do petka med 9 in 18 uro

 • v kolikor smo zasedeni vas bomo poklicali nazaj

 • manj kot 500 m od glavne avtobusne in železniške postaje

 • manj kot 20 m od najbližje postaje za mestni avtobus (postajališče Gospodarsko razstavišče)

 • manj kot 100 m od najbližjih bankomatov 

 • parkirišča na in okoli Gospodarskega razstavišča

INFO

KONTAKT

Kozmetični studio črna mačka
Dunajska 10, 1000 Ljubljana
m: 00 386 31 620 086
e: info@crnamacka.si

Imate vprašanja o naših tretmajih? Vas zanimajo dodatne informacije? Se želite naročiti ali pa želite sporočiti svoje mnenje?


Za kakršnakoli vprašanja ali informacije nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca. Vašega sporočila smo veseli in bomo nanj odgovorili v najkrajšem možnem času.

Hvala za vaše sporočilo!

Za informacije nas lahko pokličite tudi na gsm.: 00 386 31 620 086 ali pa nam pošljite sporočilo na email info@crnamacka.si

KAKO DO NAS?

Kozmetični studio Črna mačka se nahaja v centru Ljubljane na lokaciji Gospodarskega razstavišča. Smo v 1. nadstropju v rumeni zgradbi na Dunajski 10.

Do nas lahko pridete z javnimi prevoznimi sredstvi (avtobus, v bližini je glavna avtobusna in železniška postaja) ali pa parkirate na bližnjih parkiriščih (označena na zemljevidu).

 

V času, ko na Gospodarskem razstavišču ni sejmov, lahko naše stranke pustijo svoje vozilo tudi na površini Gospodarskega razstavišča. Vstop je iz glavnega vhoda na dunajski cesti.  Če so premična vrata zaprta, pozvonite pri vratarju.

Veselimo se vašega klica in obiska.

MEDIJI

bottom of page