top of page

V trendu - sejem Beauty Forum 2013 München


Svet kozmetike se je zbral na mednarodnem sejmu Beauy Forum v Münchnu v okviru katerega se je v pičlih dveh dneh poleg običajnega sejemskega dogajanja zvrstilo nepregledno število predavanj, delavnic in srečanj. Velik izziv si je bilo vse skupaj dodobra ogledati, spoznati novosti v estetiki in kozmetiki, ki so še posebej zanimive za nas, saj se je na sejmu predstavljalo več kot 850 podjetij.


Letos so bile zelo izpostavljene novosti s področja permanentnega makeupa - velik poudarek je bil na estetiki. Predstavljene so bile tudi nove tehnike in pigmenti. Aparaturne tehnike (posebej Golden Eye, Long Time Liner in Biotek) so še sodobnejše in so venomer korak pred zahtevami sodobnih žensk. Na delavnicah smo lahko v živo spremljali delo vrhunskih mojstrov in se prepričali, kako velik pomen ima izjemen čut za estetiko, talent in dolgoletne izkušnje, s katerimi so ustvarili fenomenalne rezultate. Z veseljem smo ugotovili, da naše dolgoletno izpopolnjevanje ni bilo zaman. Za doseganje učinkov, ki jih stranke nadvse cenijo, je namreč zelo pomembno obladovanje detajlov in različnih barvnih odtenkov, ki se morajo skupaj z obraznimi potezami zliti v nadvse prepričljivo ter naravno delujočo mojstrovino.


Veliko razstavljalcev je predstavljalo dermokozmetiko in spremljajoče aparaturne tehnike. Na estetskem področju je v trendu vedno tudi Sothys - letos z zelo lepim in prepričljivim nastopom - predstavljali so svoje najnovejše produkte za negovanje obraza in telesa. Sejem v Münchnu je sledil Pariškemu - pravtako so predstavili novo tehniko liftinga trepalnic. Pri estetiki nohtov je svoje vodilno mesto še utrdila Jessica z novo jesensko/zimsko kolekcijo. Zanimive so bile tudi predstavitve zahtevne namestitve 3TO sponk v podologiji (medicinska pedikura) in druge zahtevne tehnike.

14 views

Recent Posts

See All
bottom of page