top of page
Writer's pictureSimona Škraba

Nova intenzivna energetska linija


Sothysov inštitut je razvil novo intenzivno linijo in tretma - Energizing. Njun pomen je v obnovi vitalnosti kože in njenih energetskih rezerv. Sothysovo načelo je "Fil de vie" - nit življenja. Ta stremi k temu, da išče in razvija mehanizme, ki omogočajo koži, da ima svež, sijoč in mladosten videz. Največji učinki se kažejo prav pri zreli koži.


V liniji najdemo v osrednji vlogi učinkovino sibirski ginseng, ki s svojim izjemnim antioksidativnim delovanjem pomaga obnoviti poškodovano, suho, starajočo kožo. Deluje tudi antibakterijsko, protivnetno, zmanjšuje prekomerno delovanje lojnic in izboljša prekrvavitev kože, s tem poskrbi za dodatno kakovost, vitalnost in odpornost. Še druge kozmetične učinkovine, kot so olje krhlike, ekstrakt iz cveta Sophore, ekstrakt drevesa Boldo in riževi peptidi, skupaj pomagajo ustvariti močan sinergični učinek. Tretma preseneti tudi z novimi masažnimi tehnikami in specialnimi maskami, ki rezultate še izboljšajo in učinke še poglobijo.


Redni, profesionalni Sothysovi tretmaji v lepotnih centrih in vsakodnevna uporaba izdelkov doma, vam omogočajo, da z lahkoto dosežete čudovite rezultate. Ker so izdelki tehnološko zelo napredni in je uporaba ter bogastvo učinkovin zelo edinstveno, se da take izdelke kupiti le v specializiranih Sothysovih lepotnih salonih.


Udeležili smo se letošnjega Sothysovega izobraževanja, kjer smo podrobno spoznali nove produkte in tretmaje linije Energizing. V pričujoči galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov novega tretmaja.

bottom of page