Skip directly to content

obrvi

Nitkanje

on Ned, 12/04/2015 - 23:29

 

Nitkanje je čudovita starodavna tehnika odstranjevanja dlačic, ki izvira iz osrednje azije in Indije. V zadnjem času postaja izjemno popularna tudi na zahodu, ker omogoča hitro, natančno in neboleče oblikovanje obrvi. Odstranjuje tudi najtanjše in najkrajše dlačice, kar omogoča doseganje perfekcionističnega videza popolnih obrvi - oblika ter linija obrvi je natančna in odlično definirana.

Izjemna peresna tehnika - permanentni makeup obrvi

on Pon, 10/02/2014 - 00:47

Področje permanentnega makeupa je postalo z razvojem tehnologije zelo živahno, kar vsakoletno spoznavamo na največjih tujih sejmih. Ena izmed najbolj fascinantnih novih tehnik, ki jih izvajamo pri nas, je bila predstavljena tudi na zadnjem münchenskem sejmu - peresna tehnika (feathering technique). Tehnika vsebuje pet pomembnih elementov, ki skupaj dosežejo vrhunsko popolnost oblikovanja obrvi. Že poznani element, ki ga vsebuje več tehnik permanentnega oblikovanja je vrisovanje dlačic.

Hvala, da ste obiskali našo spletno stran, ker to pomeni, da vas permanentni makeup zanima in da morda tudi razmišljate, da bi ta čudovit postopek preizkusili sami. Zaradi številnih pozitivnih plati, ki jih permanentni makeup ima, je to zanesljivo super ideja. Permanentni makeup ima mnogo prednosti, vendar le v primeru, če gre za kvalitetno izveden permanentni makeup!

Razlog za pisanje tega obvestila je v tem, da vam pomagam, da se dobro in kvalitetno odločite.

Osnovno o postopku

Čeprav je več različnih pojmov, ki opisujejo postopek: mikropigmentacija, permanentni makeup, tattoo ali dermopigmentacija, je vsem skupno naslednje: s pomočjo specialne, za ta postopek posebej prilagojene igle in ustrezne naprave, se pod zgornji sloj kože (epidermis) vnese pigment.

Glavni namen postopka je odprava nepravilnosti, povdarjanje in korekcija asimetrije ter previdno in občuteno izboljšanje harmonije obraznih potez. Permanentni makeup se aplicira na različna področja obraza (ustnice, obrvi in veke) ali telesa (prsne areole, predeli z alopecio, posegi ali bolezni, kjer je prisotna izguba pigmenta, npr. vitiligo).