Skip directly to content

dermopigmentacija

Mikropigmentacija lasišča (Scalp Micropigmentation - SMP)

on Ned, 05/07/2015 - 18:54

Mikropigmentacija lasišča je obstojen kamuflažni postopek, ki se ga uporablja pri alopeciji lasišča (plešavost). Pravilno izveden postopek mora izgledati realno - zelo pomembno je, da so spremembe naravne in neopazne. Naraven videz je karseda usklajen s celostnim videzom.

Tehnike prihodnosti v permanentnem makeupu

on Tor, 07/04/2015 - 22:38

Maja in junija se bomo v Amesterdamu in Roterdamu udeležili predavanj ter delavnic, ki bodo predstavljala najnovejše tehnike s področja mikropigmentacij (in permanentnega makeupa) - ultrarealistično tehniko aparaturnega izrisovanja obrvi, scalp pigmentation, dermopigmentacija, aktivacija matičnih celic lasišča in drugo.

Hvala, da ste obiskali našo spletno stran, ker to pomeni, da vas permanentni makeup zanima in da morda tudi razmišljate, da bi ta čudovit postopek preizkusili sami. Zaradi številnih pozitivnih plati, ki jih permanentni makeup ima, je to zanesljivo super ideja. Permanentni makeup ima mnogo prednosti, vendar le v primeru, če gre za kvalitetno izveden permanentni makeup!

Razlog za pisanje tega obvestila je v tem, da vam pomagam, da se dobro in kvalitetno odločite.

USTA
  ČM PMU - Usta - obroba 300 EUR
  ČM PMU - Usta - 2D tehnika 390 EUR
  ČM PMU - Usta - 3D tehnika 450 EUR
       
VEKE  
  ČM PMU - Veke - zgornja 200 EUR
  ČM PMU - Veke - spodnja 200 EUR
  ČM PMU - Veke - celota 300 EUR
       
OBRVI  
  ČM PMU - Obrvi - 2D tehnika 300 EUR
  ČM PMU - Obrvi - 3D tehnika 350 EUR
  ČM PMU - Obrvi - ultra realistična tehnika 450 EUR
       
OBNOVA  
  ČM PMU - Obnova - do enega leta 150 EUR
  ČM PMU - Obnova - do dveh let 200 EUR
  ČM PMU - Ultrarealistična obnova (do dveh let) 225 EUR
       
SCALP MICROPIGMENTATION  
60 min ČM SMP 200 EUR
120 min ČM SMP

Osnovno o postopku

Čeprav je več različnih pojmov, ki opisujejo postopek: mikropigmentacija, permanentni makeup, tattoo ali dermopigmentacija, je vsem skupno naslednje: s pomočjo specialne, za ta postopek posebej prilagojene igle in ustrezne naprave, se pod zgornji sloj kože (epidermis) vnese pigment.

Glavni namen postopka je odprava nepravilnosti, povdarjanje in korekcija asimetrije ter previdno in občuteno izboljšanje harmonije obraznih potez. Permanentni makeup se aplicira na različna področja obraza (ustnice, obrvi in veke) ali telesa (prsne areole, predeli z alopecio, posegi ali bolezni, kjer je prisotna izguba pigmenta, npr. vitiligo).