Skip directly to content

Novice

Brandwood SMP Clinic - Izobraževanje pri najboljših

on Ned, 28/01/2018 - 19:22

Odprla so se vrata za ultimativno reševanje težav vseh vrst plešavosti (alopecija). Mikropigmentacija lasišča (SMP) je rešitev, ki pomaga tako moškim, kot tudi ženskam.  Na napornih in intenzivnih celodnevnih praktičnih in teoretičnih izobraževanjih sta naše znanje s področja mikropigmentacije lasišča (SMP) nadgrajevala Paul Clark in Simon Lane iz svetovno priznane Brandwood klinike.

Mikropigmentacija lasišča (Scalp Micropigmentation - SMP)

on Ned, 05/07/2015 - 18:54

Mikropigmentacija lasišča je obstojen kamuflažni postopek, ki se ga uporablja pri alopeciji lasišča (plešavost). Pravilno izveden postopek mora izgledati realno - zelo pomembno je, da so spremembe naravne in neopazne. Naraven videz je karseda usklajen s celostnim videzom.

Certifikat - ultra realistic eyebrows

on Ned, 21/06/2015 - 23:47

V Rotterdamu je Simona Škraba prodobila certifikat za izvajanje ultra realističnega permanentnega makeupa obrvi (ultrarealistic eyebrows). Certifikat je bil podeljen po uspešno zaključenem master classu, ki ga je vodil svetovno priznani strokovnjak Ennio Orsini.

Nitkanje

on Ned, 12/04/2015 - 23:29

 

Nitkanje je čudovita starodavna tehnika odstranjevanja dlačic, ki izvira iz osrednje azije in Indije. V zadnjem času postaja izjemno popularna tudi na zahodu, ker omogoča hitro, natančno in neboleče oblikovanje obrvi. Odstranjuje tudi najtanjše in najkrajše dlačice, kar omogoča doseganje perfekcionističnega videza popolnih obrvi - oblika ter linija obrvi je natančna in odlično definirana.

Tehnike prihodnosti v permanentnem makeupu

on Tor, 07/04/2015 - 22:38

Maja in junija se bomo v Amesterdamu in Roterdamu udeležili predavanj ter delavnic, ki bodo predstavljala najnovejše tehnike s področja mikropigmentacij (in permanentnega makeupa) - ultrarealistično tehniko aparaturnega izrisovanja obrvi, scalp pigmentation, dermopigmentacija, aktivacija matičnih celic lasišča in drugo.

Izvrstna predstavitev profesionalnih pilingov HL Always Active

on Ned, 16/11/2014 - 20:30

Odlična petkova strokovna delavnica (tema - novi profesionalni kemični pilingi-serumi) v Dermatologiji Bartenjev Rogl, pod vodstvom Oksane Levak, dr. med., je združila strokovnjake z različnih področij.

Kozmetika na razpotju - kvantitativna diagnostika

on Ned, 09/11/2014 - 20:17

Vzpon novih tehnologij na kozmetičnem področju - zahtevni produkti s tarčnim delovanjem in zelo natančno kvantitativno diagonosticiranje težav, omogočajo vrhunske rezultate pri negovanju kože. Vendar, novosti predstavljajo tudi izjemen izziv - kako združiti ogromno podatkov, tehnologije in produkte v željen rezultat? Kdo lahko odgovori na ta izziv?

Izjemna peresna tehnika - permanentni makeup obrvi

on Pon, 10/02/2014 - 00:47

Področje permanentnega makeupa je postalo z razvojem tehnologije zelo živahno, kar vsakoletno spoznavamo na največjih tujih sejmih. Ena izmed najbolj fascinantnih novih tehnik, ki jih izvajamo pri nas, je bila predstavljena tudi na zadnjem münchenskem sejmu - peresna tehnika (feathering technique). Tehnika vsebuje pet pomembnih elementov, ki skupaj dosežejo vrhunsko popolnost oblikovanja obrvi. Že poznani element, ki ga vsebuje več tehnik permanentnega oblikovanja je vrisovanje dlačic.

Nova Holy land kozmecevtika - C The Success

on Sob, 18/01/2014 - 17:23

Linija izdelkov, ki temelji na izjemno visoki koncentraciji vitamina C - eden najmočnejših naravnih antioksidantov

Nova intenzivna energetska linija

on Sob, 11/01/2014 - 21:10

Sothysov inštitut je razvil novo intenzivno linijo in tretma - Energizing. Njun pomen je v obnovi vitalnosti kože in njenih energetskih rezerv. Sothysovo načelo je "Fil de vie" - nit življenja. Ta stremi k temu, da išče in razvija mehanizme, ki omogočajo koži, da ima svež, sijoč in mladosten videz. Največji učinki se kažejo prav pri zreli koži. 

Strani