Skip directly to content

Obrazni in telesni tretmaji - [ comfort zone ]

Davines S.p.a je vodilno podjetje v Italiji pri raziskavah, proizvodnji in trženju produktov za estetiko in profesionalno trihologijo, ki ga je ustanovila družina Bollati leta 1982.  [ comfort zone ] je njihov kozmetični oddelek. Sedež raziskav in proizvodnje imajo v Parmi; tri podružnice imajo še v New Yorku, Parizu in Londonu, ki sodelujejo pri razvoju produktov.

S široko ponudbo inovativnih produktov, ki ponujajo izjemno čutnost, lepoto, senzualnost in odlične rezultate je [ comfort zone ] danes uveljavljena mednarodna kozmetika, ki je prisotna v več kot štiridesetih državah po vsem svetu. Njene izbrane linije so rezultat naprednih raziskav in formulacij, prefinjenega italijanskega okusa združenega s starodavnimi orientalskimi znanji, ki jih preveva nežnost in naravni principi.

Distribucijske verige [ comfort zone ] so zagotovilo profesionalnosti po vsem svetu. Najbolj poznane so v svetu profesionalne estetike, mednarodnih zdraviliščih, velnesih, SPAjih, luksuznih hotelskih verigah (Hilton, Sheraton, Hyatt) in specializiranih kozmetičnih salonih. 

[ comfort zone ] združuje spoštovanje, skrb za okolje, etični in trajnostni razvoj izdelkov. Vsak del podjetja, od laboratorijev, do proizvodnje ima zavezo, da skrbno izbere karseda zanesljive dobavitelje in certificirane osnovne materiale, s čimer je zagotavljen etičen odnos do narave in najvišja kvaliteta proizvodov.

[ comfort zone ] je zaključena celota lepotnih tretmajev, ritualov, kozmetike in čutnih doživetij, ki omogočijo, da življenje preveva sproščenost in dobro počutje. Subliminalna izkušnja za čute, ki sporoča strast do lepote, kjer vsak trenutek šteje, kjer je vsak trenutek dragocen in vreden da ga ohranimo.