Skip directly to content

Obrazni in telesni tretmaji - Biodroga

Izvir lepote Baden-Baden v Nemčiji

S termalnimi kopališči, ki so jih so častili že Rimljani, mesto pooseblja kulturo lepote in negovanja kože. Družinsko podjetje Biodroga Systems (ustanovljeno ob koncu 50ih let prejšnjega stoletja) nadaljuje to bogato tradicijo. V zadnjih petdesetih letih so postali moderno mednarodno podjetje, ki je vseskozi ohranilo glavni sedež podjetja, razvoja in proizvodnje v mestu Baden-Baden. Začetki mednarodnega delovanja segajo v leto 1959, ko se Biodroga predstavi na svetovnem kongresu CIDESCO  (mednarodna komisija za kozmetiko in kozmetologijo) v Lucernu (Švica) (kozmetični studio Črna mačka ima pridobljeno mednarodno diplomo CIDESCO).

Biodroga Systems ima zaposlene najboljše evropske strokovnjake s področij biokemije, dermatologije in bioinžineringa. Ti strokovnjaki bedijo nad kvaliteto vseh uporabljenih kozmetičnih sestavin v izdelkih. Tako kot drugi Biodrogini produkti, so tudi njihovi kozmetični proizvodi narejeni v skladu s standardom GMP (sistem dobrih proizvodnih praks). Biodroga ta izjemno strogi in zahteven standard skrbno spoštuje, ker je le tako mogoče zagotavljati venomer visoko kvaliteto proizvodov.

Inovativen razvoj, proizvodnja v najboljših proizvodnih obratih, natančno testiranje in nadzor izdelkov, so še dodatna zagotovila izjemne kakovosti izdelkov.

Izdelki Biodroge Systems se prodajajo izključno v najboljših lepotnih salonih in spajih po vsem svetu. Dobijo se v MGM Grand Hotelu v Las Vegasu, v Ihilani Spa & Resort na Havajih, v Four Seasons Hotel & Spa v Scottsdaleu v Arizoni, v Shangri-La Fijian Resort Yanuca na Fidžiju, v Pudong Shangri-La Chi The Spa v Šanghaju na Kitajskem, na Baliju v Hyattu, Shangri-La Purity Club Spa v Pekingu na Kitajskem, Brenner's Park Hotel & Spa v Baden-Badnu v Nemčiji, v Rogner Hotelu v Bad Blumau v Avstriji in v mnogih drugih luksuznih destinacijah.

Produkti se razvijajo in proizvajajo izključno v Nemčiji v mestu Baden-Baden. Tako Biodroga vseskozi vzdržuje in zagotavlja visok nivo kvalitete. Njeni produkti se uporabljajo v več kot 40 državah po vsem svetu.

SPA DIAMOND AWARD 2012

Biodroga je zmagala z izdelkom LOTUS & SCIENCE Anti-Age Moisturizing Fluid v kategoriji Lepota (inovativnost - nega obraza za ženske). Izdelek je prepričal sodnike in je tako dobil nagrado "SPA Diamond Award", ki je  v evropskem prostoru nadvse cenjena. SPA Diamond je uveljavljen vsakoleten medijski dogodek, ki ga organizira nemško podjetje Busche, na katerem nagrajujejo odlične dosežke na področjih SPA, velnesa in lepote.